Corabioare

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 10 Oct 2010 | 5746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 lamai potrivite
  • 2 conserve de ton in ulei sau apa
  • 4 firicele de ceapa verde
  • 1/2 conserva de porumb
  • 4 linguri cu maioneza
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Corabioare:

Se spala lamaile si se taie in doua pe lungime. Li se scoate miezul.

Conservele se scurg de ulei sau apa, si se amesteca cu ceapa taiata marunt, boabele de porumb si maioneza.

Cu salata obtinuta se umplu jumatatile de lamaie si se decoreaza dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Corabioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]