Copanele si aripioare de pui crocante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 4 Sep 2015 | 6884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 4 aripioare de pui
  • 2 oua mari
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele si aripioare de pui crocante:

Spargem cele doua oua intr-un bol, adaugam sare si piper dupa gust si le amestecam usor cu o furculita.

Trecem aripioarele si copanelele prin oul batut si apoi prin malai.

Le asezam intr-o tigaie cu ulei incins si le rumenim la foc potrivit.

Se servesc calde sau reci cu sos de rosii sau mujdei de usturoi.

 

TIPS-URI

1

Malaiul se poate inlocui cu fulgi de porumb maruntiti.

2

Pentru sosul de rosii am folosit: suc de rosii, chilli, busuioc, un catel de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele si aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jambalaya de pui