Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan

de Adi in Pui, 27 Mai 2018 | 5903 vizualizari

 

Simplu de preparat si foarte bune aceste copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg copanele de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 100 g parmezan ras
  • 100 g pesmet
  • 50 g susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan:

Se inlatura pielea de pe copanelele de pui, apoi se cresteaza carnea din loc in loc.

Se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce si se lasa 6-8 minute la odihnit, acoperite cu o folie alimentara.

Intre timp, pregatim restul ingredientelor.

Punem faina pe un platou.

Amestecam parmezanul ras cu pesmetul si susanul intr-un bol.

Amestecam ouale cu un praf de sare si unul de piper.

Punem uleiul la incins, intr-un wok sau o tigaie cu pereti mai inalti.

Trecem copanelele de pui mai intai prin faina, apoi prin ouale amestecate si la final prin amestecul de parmezan cu susan si pesmet.

Le prajim in uleiul incins, la foc mediu, intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumeni uniform.

Le-am servit cu un sos de usturoi cu iaurt preparat ca in aceasta reteta: ”Sos de usturoi cu crema de branza” si au fost foarte gustoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele de pui in crusta de pesmet cu parmezan si susan" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu crusta de iaurt