Cookies cu ciocolata si cirese confiate

de laylalala in Prajituri, 31 Mar 2010 | 3768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar brun
  • 100 gr zahar alb pudra
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 ou
  • 200 ml frisca lichida
  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • ½ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr ciocolata amaruie, taiata cubulete mici
  • 130 gr cirese confiate, tocate marunt
Portii: 70
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cookies cu ciocolata si cirese confiate:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
Bate untul cu toate felurile de zahar si scortisoara.Adauga oul si amesteca bine.Intr-un vas, bate frisca pana cand se intareste apoi inglobeaz-o in amestecul cu unt.Adauga si faina, praful de copt si bicarbomatul de sodiu si amesteca.Inglobeaza cubuletelele de ciocolata si cele de cirese confiate.
Formeaza din aluat 70 de bilute.Aseaza bilutele intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta mai mare una fata de cealalata deoarece biscuitii vor creste in timul coacerii.Da biscuitii la copt 14-16 minute pana cand s-au rumenit pe margini dar in mijloc sunt inca usor pali si moi.Lasa biscuitii sa se raceasca apoi serveste-i.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cookies cu ciocolata si cirese confiate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa cu dovleac si glazura de ciocolata