Conopida si dovlecei pané (de post).

de lilik in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 11046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida(cateva buchetele)
  • 2 dovlecei potriviti
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri faina de grau dur
  • 1 varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • sare,piper,paprika
  • apa minerala rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida si dovlecei pané (de post).:

Spalam buchetelele de conopida si le fierbem in apa sarata 5-7 minute,dupa care le lasam la scurs si racit.

Dovleceii ii spalam si ii taiem felii,fara sa ii curatam,apoi ii presaram cu putina sare.

Intr-un bol amestecam faina alba cu cea de grau dur,adaugam sare,piper si putina paprika,apoi adaugam apa minerala rece pana obtinem un aluat putin mai gros decat cel de clatite,apoi adaugam bicarbonatul si il lasam la rece 20 de minute.

Scoatem aluatul din frigider si scufundam buchetelele de conopida si dovleceii pe care le prajim in abundant ulei incins.

Le lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim caldute sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida si dovlecei pané (de post)." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (20)

oana_pisicutza16 1

17.11.2012, 00:09

yamiii super bune

anca_mihaela 1

17.11.2012, 10:14

foarte bune...

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 20:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

ieri la 10:09

Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.10 la 09:47

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]