Conopida pane de post

de Georgiana78 in Mancaruri de post, 24 Mar 2012 | 31905 vizualizari

 

Merge garnitura sau ca atare, este delicioasa si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 100 gr pesmet
  • 100 gr magrarina
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia iute sau dulce
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane de post:

- se curata conopida, se taie buchetele mici si se pune la fiert in apa cu sare 10-15 min dupa care se scurge si se lasa putin deoparte sa pregatim paneul

- se amesteca intr-un vas pesmetul cu putina sare, piper, busuioc si se toarna intr-o punga in care se pun pe rand buchetele de conopida si se scutura bine punga pt a se aseza frumos pesmetul pe conopida. Se repeta operatia pana terminam buchetelele de conopida

- se aseaza conopida intr-un vas termorezistent uns cu margarina, iar deasupra se pun din loc in loc bucati mici de margarina si se pudreaza foarte putin cu boia pt aspect

- se da la cuptorul incins in prealabil la 180c pt 30 min

- se scoate si se serveste ca atare sau ca garnitura

 

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa