Conopida pane

de Swanheart in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2009 | 29129 vizualizari

 

Pana acum eu faceam conopida pane altfel decat in aceasta reteta, si anume o rupeam in buchetele mai mari, o fierbeam , o dadeam prin faina si ou si o puneam la prajit. Am schimbat reteta, si noua ne place mult mai mult asa cum o fac acum, inainte ou era doar deasupra, si in mijloc era doar conopida fiarta, iar in reteta asta e un amestec de ou si conopida. Tocmai fac acum, si am zis sa pun si reteta, pana fierbe conopida. :D

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • 2-3 oua (in functie de cat de mare e conopida)
  • o lingura lapte
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida pane:

Se rupe conopida buchetele mici si se fierbe, cu putina sare. Nu trebuie sa fie foarte fiarta, ca e prea apatoasa.

Se bat ouale intr-un castron mai mare, se condimenteaza, se pun laptele si faina si se omogenizeaza, sa nu ramana cocoloase. Eu folosesc un tel.

Conopida bine scursa de apa se pune peste compozitia de oua, din care se ia cu lingura si se pune in uleiul incins, la prajit.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ala_oancea 1

23.11.2009, 14:57

Si mie imi place conopida, si pane, si salata cu maioneza, si in ciorbita. Cruda inca n-am incercat ...

andreea_angelo 1

16.11.2012, 19:18

mia lasat gura apa......trebuie sa fac si eu cat de curand,mancarurile simple sunt cele mai bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, salam si sunca la cuptor