Conopida murata

de mimmi in Muraturi, 1 Sep 2011 | 7142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg conopida
  • 3 morcovi
  • piper boabe
  • 1 l apa
  • 1 lingura de sare la 1 l de apa
  • 1 lingura de otet la 1 l de apa
  • crengute de cimbru
  • frunze de visin
  • hrean
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida murata:

Spalam borcanele foarte bine. Desfacem conmopida buchetele si o lasam in apa pana curatam morcovii si hreanul. Taiem morcovii felii si hreanul il taiem tije. Spalam crengutele de cimbru si frunzele de visin. Punem la fiert apa cu otet si sare.

Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,crengute de cimbru,tije de hrean. Umplem borcanul cu conopida printre care mai punem si felii de morcov.
Pe deasupra punem boabe de piper. Punem borcanele pe lama unui cutit de inox si umplem borcanele cu apa fiarta. Lasam 30 de minute dupa care mai completam cu apa.

Se pot consuma dupa cca 3-4 saptamani,se tin la loc rocoros si intunecat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida murata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (5)

alinutzika 1

01.09.2011, 16:15

f buna

mimmi 1

01.09.2011, 18:27

Saptamana asta am tot muncit,acum a venit timpul sa postez si retele care s-au strans !

adry88 1

02.09.2011, 11:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet