Conopida la cuptor

de vero_closca in Mancaruri de legume, 29 Sep 2010 | 27303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 oua
  • 1 cub de unt
  • 300g telemea de vaca
  • 250g smantana
  • partea alba a unui praz
  • 100g parmezan ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

cureti conopida si o lasi pt 15 minute in apa cu putina sare apoi o desfaci in buchetele si o pui la fiert in apa usor sarata.o fierbi pe jumatate apoi o pui sa se scurga bine.

amesteci telemeaua zdrobita cu smantana,ouale,sare si piper dupa gust.

prazul il tai rodele fine si le pui sa se caleasca usor in ulei.

ungi o tava cu unt,asezi buchetelele de conopida si torni deasupra amestecul de telemea.pui prazul deasupra si dai tava la cuptor pt 45 minute dupa care presari parmezanul si mai lasi 15 minute la cuptor pana se rumeneste.

servesti fierbinte!

pofta mare!

.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci