Conopida gratinata la cuptor

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2015 | 5341 vizualizari

 

Un singur cuvant pentru a descrie acest preparat: MINUNAT!!

 

INGREDIENTE

  • o conopida de 1 kg
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia
  • parmezan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata la cuptor:

Conopida se spala si se pun bucatele la fiert cu un praf de sare.

Se lasa la racit, apoi intr-o tava sau intr-un vas de copt se pune conopida bucatele, smantana din loc in loc.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara parmezan si se baga la cuptor circa 30 de minute.

Se scoate si se lasa la racit.

Se poate servii ca garnitura.

TIPS-URI

1

In compozitie se poate pune si bucati de kaizer sau sunca.

2

in loc de parmezan se poate folosi cascaval

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cremă de brânză cu ardei și mărar