Conopida gratinata

de crisad in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2010 | 9146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • conopida
  • 2 oua
  • smantana
  • marar
  • sare, piper
  • pesmet
  • unt
  • cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata:

Conopida se fierbe in apa cu sare (eu  am lasat-o sa rontaie putin) si se lasa la scurs. Se tapeteaza un vas cu unt si putin pesmet, se adauga conopida,  se adauga smantana amestecata cu sare, piper, ou si marar, apoi se rade cascaval. Se da la cuptor pana se rumeneste

TIPS-URI

1

nu pot da cantitati anume deoarece le-am pus la ochi nu am obiceiul sa cantaresc cand fac mancare

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Teo 1

16.01.2010, 22:45

e bine lasata ''sa rontaie'' un pic pt. ca altfel se topeste,va asigur si eu , e un deliciu!

alinutzika 1

08.08.2011, 16:59

buunaaa

Bya Ralu 1

28.03.2012, 23:20

pare foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]