Conopida cu sos de rosii

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 13 Mai 2013 | 4544 vizualizari

 

O mancare simpla, usoara, delicioasa si rapida!

 

INGREDIENTE

  • o conopida
  • apa
  • sare
  • 2 linguri pasa de rosii diluata cu 100ml apa
  • piper
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir usturoi verde
  • rozmarin
  • marar
  • tarhon in otet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu sos de rosii:

Apa se pune la clocotit cu sare. Conopida se desface buchetele si se spala. Cand clocoteste apa se pune conopida si se lasa la fiert 10-15 min.Se scoate si se pune la scurs in strecuratoare.

Intr-un wok punem usturoiul si ceapa tocate , le lasam la foc mic 5 min , adaugam conopida. Se adauga sare, piper, rozmarin, marar,tarhon din otet, se mai lasa 5 min sa se intrepatrunda aromele.

Se adauga pasta de rosii diluata se amesteca usor , si se mai lasa la fiert 5 min.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune in loc de ceapa verde si usturoi verde si ceapa alba si usturoi uscat.

2

Este important sa nu fierbem prea mult conopida , ca sa nu degaje mirosul sulfuros.

3

Ca si condimente se mai poate folosi turmenicul care ii da culoare , sau daca , vrem putem pune praf de curry .

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie