Conopida cu maioneza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2013 | 9962 vizualizari

 

... cu scuzele de rigoare ca am imprastiat miros de usturoi pe site.... Cine se incumeta sau pofteste la o portie este servit.....

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata conopida de cca 700 gr
  • maioneza (dintr-un galbenus crud si 100 ml ulei)
  • 1 lingura mustar frantuzesc (cu bobite intregi)
  • 1 legatura de marar verde tocat
  • 3 catei de usturoi (pisati)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Spalam si fierbem conopida in apa cu sare cca 30 min. O lasam la scurs si racit.

Facem maioneza dintr-un galbenus crud, un varf de cutit sare de lamaie, 100 ml de ulei si jumatate de lingurita de mustar.

Dupa ce s-a racit, zdrobim conopida cu furculita, o amestecam cu maioneza, condimentam, adaugam usturoiul,mustarul frantuzesc si mararul tocat si servim cu legume proaspete.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de conopida cu sunca si maioneza de casa