Conopidă cu maioneză

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 6484 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o conopidă de 1 kg (aproximativ)
  • - 3 linguri maioneză
  • - 2 linguri smântână
  • - 3 căţei de usturoi
  • - sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu maioneză:

Mai întâi pregătim conopida: se spală, se rupe sau se taie în bucheţele potrivite şi se pun la fiert în foarte puţină apă clocotită, numai cât să le cuprindă. Se fierb apoi se strecoară şi  se lasă să se răcească.

Maioneza se amestecă cu smântâna, usturoiul tocat, sare şi piper alb. Conopida rece se pune într-un castron înalt şi cu ajutorul blenderului se toacă  Eu o prefer mai fină, dar să se simtă textura acesteia. Se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare şi se aranjează pe platouri sau în castronele şi se ornează cu măsline, pătrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de conopida