Conopida cu maioneza

de housy in Salate, 24 Noi 2010 | 11096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conopipe micute / sau 1 conopida mare
  • 2 ou
  • ulei
  • 1 lingura mustar
  • 1 gogosar rosu 
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ceapa rosie mica
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu maioneza:

Conopida se spala si se taie/rupe in bucati mai mici dupa care se pune la fiert in apa cu sare Ardeiul se spala se curata de seminte si se tare cubulete Ceapa se curata, se spala si se taie marunt Conopida cand e pe jumatate fiarte se ia de pe foc, se scurge apa fierbinte si se lasa putin la racit. Racita fiind, conopida se taie nu foarte marunt si se alatura intr-un bol cepei si ardeiului

Separat se face maioneza dintr-un ou, ulei cat cuprinde, un praf de sare si o lingurita de mustar. Maioneza se toarna peste conopida si se omogenizeaza totul cu o lingura Se presara marar si patrunjel, sare si piper dupa gust. 

Se serveste rece 

De toamna!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de spanac