Compot de cirese

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 8156 vizualizari

 

Cam tarziu de postat reteta asta, dar abia acum mi-am amintit ca am facut poze cand am facut compotul :)

Cantitatile sunt pt. un borcan de 800g.

 

INGREDIENTE

  • cirese
  • zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

-spalam bine ciresele si indepartam coditele;

-umplem pe jumatate borcanul cu cirese;

-peste ele adaugam 3 linguri de zahar;

-umplem borcanul cu apa calduta;

-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;

-intro cratita punem un prosop, peste punem borcanele si adaugam apa pana la capacul borcanelor;

-sterilizam borcanele la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca ciresele incep sa se crape oprim focul);

-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui, mere si pere