Compot de cirese

de mihaelaM in Sirop / Compot, 15 Iun 2011 | 3898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT UN BORCAN de 800ML:
  • cirese
  • 3linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Rupem coditele la cirese,apoi le spalam bine.

Le punem in borcan(eu pun cam trei sferturi), apoi punem zaharul si completam cu apa pana se umple.

Strangem bine capacul la borcan,il agitam de cateva ori pt a se topi zaharul,apoi intr-o oala pe fund punem un prosop,punem borcanul si completam cu apa pana se acopera. Aprindem focul si-l lasam la foc potrivit sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert il mai lasam 5min apoi stingem focul si-l lasam acolo pana a doua zi acoperit cu un prosop.

A doua zi scoatem borcanul din apa il stergem si-l putem duce la camara.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de prune