Compot de cirese

de mihaelaM in Sirop / Compot, 15 Iun 2011 | 3649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PT UN BORCAN de 800ML:
  • cirese
  • 3linguri zahar
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de cirese:

Rupem coditele la cirese,apoi le spalam bine.

Le punem in borcan(eu pun cam trei sferturi), apoi punem zaharul si completam cu apa pana se umple.

Strangem bine capacul la borcan,il agitam de cateva ori pt a se topi zaharul,apoi intr-o oala pe fund punem un prosop,punem borcanul si completam cu apa pana se acopera. Aprindem focul si-l lasam la foc potrivit sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert il mai lasam 5min apoi stingem focul si-l lasam acolo pana a doua zi acoperit cu un prosop.

A doua zi scoatem borcanul din apa il stergem si-l putem duce la camara.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de gutui