Coltunasi cu branza

de ionela2682 in Paste, 11 Mar 2010 | 10545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat
  • faina
  • 1 ou
  • sare
  • pt umplutura
  • branza
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Se face un aluat din sare ou si faina dupa care se intinde o foaie destul de subtire care se taie in diferite forma (dupa cum dorim), punem in mijloc umplutura (din branza si ou) inchidem capetele si se fierb in apa cu sare si putin ulei.

Se servesc calde cu smantana si zahar pudra deasupra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza si stafide