Coeur de poulet etourdi Inima de pui imbatat in vin alb

de gospodinadecriza in Pui, 24 Feb 2010 | 5871 vizualizari

COMENTARII (8)

Dnelutza 1

24.02.2010, 22:00

Nu stiu daca inima de pui, sau inima nu stiu cui, dar sigur as minca o portie cu tot cu inima galbioara

Sylvia 1

24.02.2010, 22:38

Nu puteam sa nu intru cand am vazut titlu nota zece, daca as fi putut ti-as fi dat-o de mai multe ori pentru prezetare, titlu ...prezentarea retetei intr-un mod asa simpatic incepand cu introducerea...si terminand cu "daca nu-l vreti ametit nu mai puneti vin "
O reteta sincer, super !!!! tare mi-a placut cum ai prezentat-o : félicitation madame

Teo 1

24.02.2010, 22:41

ai dreptate ,Silvia!

ionix 1

24.02.2010, 23:31

ehe... uite ca ai afisat-o si pe acilea... bravos GDC

Miha 1

24.02.2010, 23:44

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Sivia Je vous remercie, madame, de tot mon coeur. Imi si inchipui ce fata ai facut, cand ai vazut denumirea!
Merit, intr-adevar, toata admiratia pentru reteta asta. Cu drag, GDC

gospodinadecriza 1

25.02.2010, 08:03

Va pup pe toate, pentru ziua de ieri!

Cris2711 1

09.02.2011, 18:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
pui cu garnitura de sparanghel si morcov