Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot

de katty in Multicooking, 11 Sep 2021 | 2582 vizualizari

 

Retete de suflet
Mai aveam un pic de pesto in borcan asa ca m-am gandit sa il termin :D
 
 

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati file de cod congelat
  • 450 gr rosii cuburi
  • 250 gr fasole verde
  • 3 linguri pesto
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot:

Amestecam pesto cu pesmetul, sare si piper. Intindem amestecul pe fiecare bucata de peste dezghetata si scursa bine.

Pornim aparatul multicooker Crock-Pot pe functia de coacere la 160 de grade C. Cand aparatul este incalzit, punem rosiile, sare, piper, zaharul si fasolea verde usor decongelata. Dupa 15 minute punem fileurile de cod , stropim cu uleiul si mai lasam pana sosul scade si pestele capata o crusta frumoasa(aproximativ 15 minute). Servim pestele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod cu crusta de pesto cu sos de rosii la multicooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă