Coconut Cheesecake

de laylalala in Torturi, 18 Iul 2010 | 10187 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru crusta

  • 200 gr biscuiti cu unt si cereale, sfaramitati
  • 100 gr unt, topit

Pentru umplutura

  • 10 gr gelatina
  • 250 ml lichior de cocos
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 500 gr branza Quark (sau alta crema de branza)
  • 200 gr zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coconut Cheesecake:

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru.
Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca complet.
Dupa ce crusta s-a racit, prepara umplutura.Inmoaie gelatina in 50 ml lichior de cocos si las-o sa stea 10 minute apoi incalzeste-o usor , dar nu o fierbe.Intr-un vas amesteca restul ingredientelor apoi incoporeaza gelatina incalzita.
Toarna umplutura peste crusta si da totul la rece pana a 2-a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coconut Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de morcovi