Coco -chek

de mihaelar63 in Dulciuri, 29 Ian 2010 | 6391 vizualizari

 

Cica asta trebuia sa fie chek-ul caramela , a lui Anisoara . Scuze a iesit altceva , un chek cu coaja crocanta pe care l-am savurat cu o canita cu lapte , inchipuindu-mi ca sunt pe o terasa cocheta ca cea din imagine ,

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina alba
  • 100 gr  nuca cocos fulgi
  • 7 linguri  ulei  
  • 2 oua
  • 1 cana zahar
  • 2 iaurturi mici
  • 2 zahar vaniliat
  • 1 praf de copt 
  • 2 linguri cacao 
  • 1 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coco -chek:

  1. se amesteca cu telul , zharul, uleiul . ouale si iaurtul.
  2. se adauga usor amestecand incontinuu faina , , fulgii de cocos zaharul vaniliat si praful de copt stins cu otet.
  3. se toarna jumatate de coca in alt vas si se amesteca cu cacao .
  4.  compozitia se pune intr-o forma de chec alternand straturile deschise cu cele cu cacao,
  5. se da la cuptor 40 minute , la 180 grade C.

TIPS-URI

1

serviti cu lapte sau ceai .

Daca ti-a placut reteta noastra "Coco -chek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

30.01.2010, 13:07

nu-i problema. nu te supara, doar ca am remarcat....poti sa o folosesti linistita , n-am probleme de genul asta.....

mihaelar63 1

30.01.2010, 22:06

nici gand de asa ceva eu ma refeream la faptul ca m-am apucat sa fac o reteta si mi-a iesit alta . de aceea nu prea fac dulciuri ca prea intervin cu idei si apoi nu ies . mai bine mananc facute de altii

anca_rm 1

11.05.2015, 11:34

ce bunn , o idee faina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Baclava