Ciupercute si rosii umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 3635 vizualizari

 

Sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci proaspete mai mari
  • 5 rosii
  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • ulei
  • patrunjel verde
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute si rosii umplute:

Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala.

rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare.

pieptul de pui se pune si se fierbe.

cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt.

cozile de ciuperci se fierb si ele circa 10 min ,apoi se taie cubulete mici.

ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

patrunjelul se spala,se taie cozile apoi se toaca.

pieptul de pui se amesteca cu coditele de ciuperci,ceapa ,patrunjelul verde,ou,vegeta,piper si putin ulei.

se amesteca bine de tot toate ingredientele.

cu aceast amestec se umplu rosiile si ciupercile.

se pun intr-o tava pe hartie de copt,se pune cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor 20.min

dupa ce sunt gata ,se scot si se servesc.

POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:58

janet eu nu mananc ca nu imi plac ciupercile proaspete dar cei care au mancat au zis k sunt tare bune...ela nu e k sunt zgarcita k eu dupa mine dau tot,dar ma gandesc la dieta ta

Bunica 1

29.05.2010, 21:49

Lasa nu te mai gandi la dieta elei, ca si nutritionista recomanda ciuperci, dar ...fripte cu sare. Ale tale sunt super!

Rocsi 1

30.05.2010, 11:06

multumesc bunica...pai tin la dieta elei k tot se plange k e plinuta si am zis sa o ajut putin

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat/Cheesecake sarat