Ciupercute la cuptor

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2010 | 5254 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci mai mari
  • 1 ceapa
  • 200 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 gogosari in otet
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

SPELI CIUPERCILE SUB JET DE APA RECE SI LE CURETI.LE INDEPARTEZI CU GRIJA PICIORUSELE,LE TOCI MARUNT,LA FEL PROCEDAND SI CU CEAPA.LE CALESTI IMPREUNA IN ULEI DE MASLINE PANA SCADE ZEAMA PE CARE O LASA CIUPERCILE,LE CONDIMENTEZI CU SARE SI PIPER SI CU ACEST AMESTEC UMPLII PALARIILE APOI LE ASEZI INTR-0 TAVA UNSA CU PUTIN ULEI.DEASUPRA ASEZI CATE O FELIUTA DE CASCAVAL SI O FELIUTA DE GOGOSAR ACRU.DAI LA CUPTOR PT 30 MINUTE LA FOC MIC.CAND SUNT GATA LE DECOREZI CU MARAR VERDE CARE LE DA UN GUST DEOSEBIT.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (5)

stemol 1

09.04.2010, 13:33

a apropo,vreau sa te intreb cevai eu le-am spalat ciupercile si dupa am indepartat pielita de pe ele.am auzit ca nu se spala ciupercile,mai ales cele ambalate in celofan,tu ce zici?

gaby_duceag 1

09.04.2010, 18:04

ce frumos arata!!!!

nadina73 1

09.04.2010, 18:54

super bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de clatite din spanac cu crema de branza