Ciupercute

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2012 | 4563 vizualizari

 

de efect la mese festive

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii robiola (crema de brinza)
  • ardei rosu
  • salata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute:

Din brinza facem mai multe bilute. Le impartim in mod egal. Dintr-o parte facem piciorul ciupercutelor si din cealalta facem palariile ciupercutelor. Decoram cu bucati foarte mici de ardei rosu. Se pot folosi si bucatele din rosie. Se aseaza pe foi de salata si se dau la frigider ptr a se intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai cu legume si branzeturi