Ciuperci umplute pe pat de cuscus

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2018 | 2008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g cuscus
  • 200 g sfecla rasa
  • 250 g branza de vaci
  • 100 g carnati afumati putin picanti
  • 500 g ciuperci
  • ierburi de Provence
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pe pat de cuscus:

Tocam cubulete carnatii si ii amestecam cu branza de vaci si ierburi de Provence, dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec si le dam la cuptor pentru circa 10-15 minute.

Intre timp punem cuscusul intr-un vas, adaugam apa fierbinte si sare, amestecam cu o furculita si il acoperim. Dupa 5 minute este gata.

Radem sfecla cruda, o amestecam cu cuscusul, ungem un vas cu putin unt sau ulei, punem amestecul si dam la cuptor pentru circa 15 minute. Putem servi cald sau rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pe pat de cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu pui