Ciuperci umplute la gratar a la gelu

de gelu in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 13532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon proaspete
  • 50 gr. slanina afumata,
  • 100gr salam (costita,jambon,kaizer)
  • 1 lingura patrunjet verde tocat marunt
  • 2 linguri smantana,
  • 1 ceapa mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare,piper dupa gust(optional se pune si ardei iute tocat marunt sau pasta de ardei iute0
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la gratar a la gelu:

Ciupercile se curata,se spala.Cozile de la ciuperci se curata se toaca marunt,se amesteca cu salamul tocat,ceapa,usturoiul,patrunjelul,smantana,sare,piper.Se ia cu lingurita din tocatura si se pune in fiecare ciuperca. Deasupra se pune cate o feliuta de slanina.Se da la cuptorul incalzit cca 40 min.Se servesc cu garnitura de cartofi si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la gratar a la gelu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu maioneza