Ciuperci umplute cu peste

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 9933 vizualizari

 

este ceva inedit dar iese f f bun!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci
  • o rosie
  • un gogosar acru
  • o ceapa
  • un file peste
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu peste:

se rup coditele ciupercilor,se toaca,si se pun la calit in 2-3 linguri de ulei impreuna cu ceapa si gogosarul taiat cubulete;fileul de peste se opareste apoi se marunteste si se pune in compozitie,se sareaza,se pipereaza, iar cand totul este gata se umplu ciupercile asezate in tava in prealabil. deasupra se taie cate o feliutza de rosie si se baga totul la cuptor. Cand sunt gata se servesc calde sau reci dupa preferinta. Din compozitia pentru umplutura mi-a mai ramas ,asa ca am adaugat putin suc de rosii si am realizat un sos pe care l-am servit alaturi de ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci