Ciuperci umplute cu legume la cuptor

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 10 Dec 2014 | 10251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci cu palaria mare,
  • 1/2 dovlecel mic,
  • 1/2 ardei gras,
  • 1 rosii tari,
  • 3 catei de usturoi,
  • 1 legatura patrunjel,
  • sare,
  • piper.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume la cuptor:

Ciupercile se curata de pielita, se taie piciorusele si se spala bine in mai multe ape. Palariile ciupercilor se pun la scurs, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Piciorusele ciupercilor se toaca marunt, la fel si ardeiul gras.   Dovlecelul se curata de coaja si se toaca marunt. Se indeparteaza cotorul si partea zemoasa de la rosie , apoi se toaca marunt. Amestecam piciorusele ciupercilor cu ardeiul gras, dovlecelul, rosia, usturoiul pisat si jumatate de legatura de patrunjel tocata marunt. Restul de patrunjel se pastreaza pentru ornat. Condimentam compozitia cu sare si piper si umplem ciupercutele. Se dau la cuptor pentru 20-25 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (la cuptor)