Ciuperci umplute cu carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2012 | 5366 vizualizari

 

O alta varianta delicioasa de ciuperci umplute! Corina241 si wetr3e, multumesc ptr inspiratie!>:D

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 600 g,
  • carne tocata 500 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • bulion 400 ml,
  • cascaval Delaco cca. 50 g.
  • vin alb demiesc 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se curata, se pun intr-o tava termorezistenta, pe un strat de bulion Panacris, se asezoneaza de sare, piper, ierburi provensale. Intre timp se curata ceapa, se toaca marunt, se pune la calit cu ulei si putina apa, apoi se adauga coditele de ciuperci tocate marunt si carnea tocata, lasandu-se la calit, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperit. Se umplu ciupercile cu amestecul de carne, se acopera cu bucati de cascaval, se completeaza cu vin, si se da la cuptor ptr cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete mediteraneene