Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

de AlexTeacher in Reteta de vedeta, 4 Noi 2015 | 6306 vizualizari

 

Cand n-avem timp si ne e foame ! GRAV ! :)

 

INGREDIENTE

    • Ciuperci Champignon mari – 4 buc
    • Emmentaler Delaco – 100 g
    • Parmezan Delaco – 100 g
    • Mozzarella Gourmet Delaco – 100 g
    • Ulei de masline extravirgin – 2 – 3 linguri
    • Cimbrisor – 1/2 lingurita
    • Ardei iute – 1 buc
    • Sare si piper – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco:

  • Curata ciupercile si pune sare pe ele;

  • Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;

  • Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;

  • Scoate semintele din ardeiul iute si taie-l fasii;

  • Pune ulei de masline peste ciuperci si asezoneaza cu sare (daca mai este cazul) si piper;

  • Adauga branzeturile in straturi, intercaland intre ele cimbrisor si fasii de ardei iute;

  • Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pana se rumenesc, iar branzeturile se topesc frumos;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

AlexTeacher 1

05.11.2015, 12:06

Cleme, bine ca n-am postat reteta de ardei umpluti ) Mi-era ca ma intrebi cum i-am umplut si pe-aia )

miki_a 1

06.11.2015, 02:25

Minunate!

dantes 1

09.11.2015, 08:09

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu telemea Delaco ,kaizer si oua la cuptor