Ciuperci umplute

de Alexandra Elena in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2013 | 4484 vizualizari

 

O reteta simpla,delicioasa, perfecta pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 250 g carne tocata vita/porc
  • un morcov
  • o ceapa
  • vin alb
  • condimente
  • pasta de rosii
  • pesmet
  • cascaval Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile, se spala, si se pun la scurs. Tocam coditele de la ciuperci, curatam ceapa si morcovul si le tocam marunt. Calim ceapa, adaugam morcovul, coditele de la ciuperci, carnea, adaugam putin vin alb, compozitia trebuie tinuta pe foc pana cand e semi-preparata. La final punem putina pasta de rosii si condimentam, dupa gust.

Ungem o tava cu ulei, punem ciupercile in tava, le umplem cu compozitia rezultata si presaram pesmet deasupra. Bagam ciupercile in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, ~20 de minute, inainte sa le scoatem punem cascaval ras pe ele.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu