Ciuperci umplute

de jurnalulanei in Mancaruri de legume, 28 Oct 2010 | 5057 vizualizari

 

O mancare, sper eu, sanatoasa si care nu te tine foarte mult langa cuptor.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci;
  • - branza de vaci;
  • - [foarte putina ] telemea de vaca (  maturata de Huedin ne place noua);
  • - sunca de Praga ( 3 felii);
  • -cozile ciupercilor ( pe care le tocam marunt);
  • -marar tocat, frunze de patrunjel pentru decor;
  • -sare, ulei, piper,
  • (hartie de copt : pentru ca sa nu le ardem tapetam tava cu un pic de ulei si hartie)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se spala bine ,se curata ciupercile, apoi se taie "piciorusele" ciupercilor;

Se amesteca branza de vaci cu telemeaua de vaca, cu sunca taiata marunt cu mararul tocat si picioarele ciupercilor tocate marunt, saram, piperam si  umplem ciupercile cu acest amestec.

Apoi se dau la cuptor la foc potrivit spre mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de rosii cu ciuperci