Ciuperci Stroganoff

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 14 Dec 2012 | 5258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame ciuperci proaspete, tăiate felii
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă roşie, tocată fin
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi
  • 150 ml supă de legume
  • 1 lingură sos Worcestershire
  • 3 linguri creme fraiche
  • 200 grame orez
  • 1 linguriţă mărar/ pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Stroganoff:

Ceapa se sotează 5 minute în ulei. Apoi se adaugă usturoiul și sotează încă un minut. Se adaugă ciupercile, se gătesc la foc mare 5 minute amestecând continuu. Se adaugă sosul Worcestershire și supa.

Se fierbe 20 de minute, până când se îngroașă sosul. 

Se ia de pe foc, se adauga creme fraiche și mărarul/ pătrunjelul și se amestecă până când ciupercile sunt acoperite de sos. 

Orezul se spală și se așează pe foc într-o cantitate dublă de apă. Se fierbe până când apa are o culoare lăptoasă (cam jumătate din timpul recomandat de fierbere). Se scurge și se adaugă o cantitate de apă egală cu cea a orezului înainte de fiebere. Se așează din nou pe foc și se fierbe până când toată apa este absorbită.

Se servesc ciupercile împreună cu orezul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

adasev12 1

14.12.2012, 15:10

f bun

mihaelar63 1

15.12.2012, 16:55

trebuie incercate

mena29 1

15.12.2012, 23:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu jambon si piept afumat- la vas roman