Ciuperci pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 13 Ian 2014 | 8589 vizualizari

 

Un alt mod de a savura delicioasele ciupercuțe!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon cca. 400 g,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • făină albă de grâu,
  • pesmet auriu,
  • usturoi granule,
  • ulei de rapiță,
  • zeamă de lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Ciupercile curățate se trec prin făină, ou bătut în care s-a presărat puțină sare, apoi prin pesmet amestecat cu usturoi garnule, apoi se pun la prăjit, într-o baie de ulei încinsă, la foc rapid. După ce s-au rumenit pe toate părțile, ciupercuțele, se scot pe servețele absorbante, apoi se servesc ca atare cu zeamă de lămâie. Simple și sățioase! Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane