Ciuperci pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 6404 vizualizari

 

Va recomand aceasta reteta foarte gustoasa;sincera sa fiu nu am facut-o niciodata dar nici nu am mancat niciodata insa cand am vazut la tv.ca mancau cu atata pofta mi-am spus ca doar n-oi muri daca fac si eu;nu am facut decat 6palarii iar dupa ce le-am terminat mi-a parut rau ca nu au fost mai multe.

 

INGREDIENTE

  • 6 palarii de ciuperci mai mari
  • 1 ou
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura faina
  • 4-5 linguri lapte
  • 100 ml smantana
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane:

Palariile se calesc in tigaie fara ulei 5 minute pe ambele parti si se scot; intr-un bol se piseaza 2 catei de usturoi amestecat cu oul, faina, lapte, jumatate de legatura de marar tocat, sare si piper; se trec palariile prin acest aluat si se pun la prajit in ulei mult;

In acest timp se pregateste sosul, amestecand smantana cu restul de usturoi pisat, restul de marar tocat, sare si piper; daca sosul este prea tare se mai subtiaza cu putin iaurt sau lapte; se serveste pe farfurie cu 1 lingura de sos, peste acesta palaria iar in interiorul ei doar 1 lingurita de sos; este bun,bun!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]