Ciuperci "La vache qui rit"

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 2 Aug 2012 | 3928 vizualizari

 

Cine nu cunoaste branzica topita cu vacuta zambitoare? Am vazut reteta pe un post culinar acum vreo doi ani. Acum i-a venit randul. Din dragoste pentru Ardeal am pus carnaciori oltenesti!!! Sunt sigura ca este delicioasa si fara carne, sau cu pui in mod special. Bineinteles se incadreaza in categoria "Bun si rapid"

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii ciuperci taiate
  • 1 cutie branza topita ,, La vache qui rit ''
  • 400 gr carnaciori oltenesti
  • 150 ml smantana
  • 1/2 ardei Kapia
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 crenguta rozmarin
  • 1/2 lingurita cimbru verde tocat
  • nucsoara [ un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci "La vache qui rit":

Prajiti carnaciori rondele in ulei pana devin crocanti .

Adugati si usturoiul verde tocat , kapia cubulete, amestecand 1-2 min .

Adaugati smantana ., 100 ml apa ,ciupercile, cimbrul  si rozmarinul .

Fierbeti 5 minute apoi puneti  triunghiurile de branzica topita amestecand incontinuu pana se omogenizeaza.

Serviti  preparatul asezonat cu piper , nucsoara si patrunjel verde .

TIPS-URI

1

Merge si cu garnitura de paste , mamaliguta sau orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci "La vache qui rit"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tocanita de ciuperci champignon, cu ceapa si usturoi