Ciuperci intregi coapte

de FlaviaD in Vegan / Raw vegan, 8 Sep 2013 | 8734 vizualizari

 

Dintotdeauna mi-au placut ciupercile coapte sau fripte. Imi amintesc de copilarie cand mergeam cu parintii la munte si gateam ciupercile la foc. Fiindca nu am fost la munte si nici macar la gratar, n-as fi avut cum sa le pregatesc in felul acela divin. Insa am gasit o metoda de a pregati ciupercile intregi astfel incat sa semene foarte mult la gust cu cele facute la foc, in copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci Champignon
  • ulei de porumb
  • condimente (sare, piper alb, piper verde, chilli, maghiran, oregano, tarhon, busuioc)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci intregi coapte:

Am folosit ciuperci Champignon pe care le-am curatat si carora le-am scos piciorusele.

Inainte de a aseza ciupercile intregi in tigaie le-am condimentat cu chilli, maghiran, piper alb si piper verde. Am pus tigaia la foc, i-am pus si capacul si am lasat ciupercile sa se inabuse la abur. Va fi nevoie sa le intoarcem din cand in cand pentru a se coace pe ambele parti. Operatiunea a durat in jur de 15 minute, la foc mic.

La final se mai pot asezona cu tarhon si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci intregi coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (10)

Rocsi 1

08.09.2013, 20:24

FlaviaD 1

09.09.2013, 12:31

Va multumesc tuturor! O zi frumoasa si va pup

monik80 1

18.03.2015, 22:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lapte de migdale