Ciuperci gratinate cu cascaval afumat

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2012 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 gr ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • 75 gr cascaval afumat Gouda
  • sare, piper proaspat rasnit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate cu cascaval afumat:

Foarte usor de pregatit :) ciupercile se spala si se usca  de apa ( se lasa la scurs, sau se invelesc in hartie de bucatarie), daca nu va place pielita se pot curata. Usturoiul se toaca grob si se pune la calit in uleiul de masline cateva secunde, dupa care adaugam ciupercile feliate. Se lasa pe foc iute pana ce scade apa lasata de ciuperci, se scutura tigaia din cand in cand. Se condimenteaza cu sare si piper. Ciupercile se transfera intr-un vas termorezistent si se aseaza felii de cascaval afumat. Se introduce in cuptorul incalzit pana ce se topeste cascavalul si capata o crusta aurie.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci gratinate cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci gratinate