Ciuperci cu smantana si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 13378 vizualizari

 

Dau oricand, orice fel de mancare pe bunatatea asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati ciuperci mari champinion
  • 450 gr smantana 20%
  • 3 linguri ulei (palmier)
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana si marar:

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca.

Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc amestecand din cand in cand. Ciupercile vor lasa zeama undeva in jur de un pahar.

Amestecam smantana cu mararul, galbenusurile, faina si cu zeama scursa de la ciuperci, apoi  turnam totul in vas peste ciuperci.  Lasam pe foc cateva minute pana se ingroasa sosul si oprim focul.

Le mancam cu pofta desigur! :))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]