Ciuperci cu smantana si marar

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2015 | 13286 vizualizari

 

Dau oricand, orice fel de mancare pe bunatatea asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 bucati ciuperci mari champinion
  • 450 gr smantana 20%
  • 3 linguri ulei (palmier)
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura de marar
  • sare dupa gust
  • piper
  • 2 linguri faina
  • 2 galbenusuri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu smantana si marar:

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca.

Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc amestecand din cand in cand. Ciupercile vor lasa zeama undeva in jur de un pahar.

Amestecam smantana cu mararul, galbenusurile, faina si cu zeama scursa de la ciuperci, apoi  turnam totul in vas peste ciuperci.  Lasam pe foc cateva minute pana se ingroasa sosul si oprim focul.

Le mancam cu pofta desigur! :))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor