Ciuperci cu pui in sos de vin alb

de ralu_ca in Pui, 7 Sep 2014 | 7477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa rosie
  • 1 capatana usturoi
  • 600 g ciuperci
  • 1 piept de pui
  • cateva rosii
  • 50 ml suc rosii
  • 1 ardei gras
  • 2-3 linguri smantana
  • 1 pahar vin alb
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pui in sos de vin alb:

Am topit untul in tigaie, am adaugat ceapa si usturoiul tocate marunt si le-am calit cateva minute, amestecand continuu. Am adaugat ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si am lasat sa fiarba la foc mediu cateva minute. Intr-o alta tigaie am rumenit puiul taiat cubulete, dupa care am adaugat in tigaia cu ciuperci. Rosiile le-am taiat cubulete pe care le-am adaugat alaturi de sucul de rosii si vin. Am fiert approx 10 minute cu capacul pus. Dupa ce scade, am pus smantana, sare, piper, iar la final am asezonat cu patrunjel tocat.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu pui in sos de vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu aripioare de pui