Ciuperci champignon "trase" la tigaie

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 1 Mai 2013 | 22121 vizualizari

 

Cred ca ati inteles deja ca as manca ciuperci in fiecare zi :))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci champignon micute;
  • sare;
  • piper;
  • putin ulei de masline/unt (cat o nuca) - daca nu tinem post
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci champignon "trase" la tigaie:

Spalam ciupercile, le curatam de coaja si le taiem felii (cu tot cu piciorus, ca sa se vada frumos). 

Intr-o tigaie punem unt (daca nu tinem post) sau ulei de masline. Lasam sa se incinga si adaugam ciupercile taiate. Presaram sare ca sa iasa apa din ele, le acoperim cu un capac si amestecam in ele din 5 in 5 minute pana se evapora apa (sucul lasat). 

Intre timp facem o mamaliguta si un mujdei de usturoi.

Scoatem ciupercutele pe farfurile, le asezonam, piperam si papam.

TIPS-URI

1

Putem adauga peste ciuperci si putin marar;

2

Daca nu tinem post, putem rade putin cascaval ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci champignon "trase" la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]