Ciuperci brune umplute la tigaie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2017 | 5856 vizualizari

 

Varianta rapida...incredibil de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. ciuperci brune
  • cascaval razuit
  • 2 linguri unt
  • cateva lingurite smantana
  • sare
  • piper (daca doriti)
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune umplute la tigaie:

In doua linguri de masline, punem ciupercile spalate cu partea interioara in jos, punem capacul si le lasam 2 minute sa se inmoaie.

Intoarcem ciupercile, luam tigaia de pe foc, punem in fiecare ciuperca, putin sare, o bucatica de unt, cascaval, o lingurita de smantana, piper, apoi punem tigaia pe foc cu capacul pus. Lasam tigaia pe foc pana ce se inmoaie ciupercile si se aduna sosul, sunt gata in maxim 12 minute.

Eu le-am pus garnitura langa pui grenoblez...o bunatate!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune umplute la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

11.02.2017, 21:48

Multumesc Rocsi!

mihaelar63 1

14.02.2017, 07:33

Ciupercile brune au o savoare aparte . Si mie imi plac la tigaie . Asa , pentru operativitate

RuxyRux 1

18.02.2017, 00:23

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]