Ciuperci brune cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2013 | 5417 vizualizari

 

delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 8 ciuperci brune
  • cca. 50 gr. cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune cu cascaval:

Spalam si curatam ciupercutele. Desprindem palariutele de codite. Intr-o tigaie asezam ciupercutele si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Le lasam la prajit pana scade apa lasata de ciuperci, le intoarcem pe ambele parti pana devin rumene. La final presaram cascaval ras si servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv