Ciulama de pui

de ionela2682 in Pui, 8 Oct 2010 | 6005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copane de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 telina mica
  • 2 lg faina
  • sare,piper
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 50 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Cureti carnea de pielite,o speli,apoi o pui la fiert cu zarzavaturilecuratate si spalate,taiate in jumatati.Dupa ce a fiert carnea,o dezosezi si o portionezi.Intr-un vas pui uleiul la incins,adaugi faina ,o amesteciapoi torni supa fierbinte,ramasa de la carne,pana se formeaza o compozitie putin mai consistenta decat smantana.Incorporezi si carnea,dregi cu sare si piper dupa gust , adaugi usturoiul pisat si frunze de patrunjel tocate marunt,stingi focul si lasi acoperit cam 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

La Ancuta 1

09.10.2010, 00:43

mihaelaradu 1

24.01.2011, 15:01

Perfecta! Mai ales cand nu ai lapte sau smantana in casa

marya 1

13.02.2011, 20:19

acum este si a mea pe foc....mi-ai facut pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute