Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

de dicarmencitta1957 in Pui, 22 Apr 2010 | 8820 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
O mancare usoara si gustoasa pe placul baietilor mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • 1 praf de tarhon,
  • 1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.:

 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dicarmencitta1957 1

24.04.2010, 01:13

Multumesc mult pentru comentariile facute.Eu pun tarhon uscat,are un miros foarte frumos,sau cel mult imi place mie si copiilor mei.Cu tarhon verde,cred ca ar fi si mai bun.....totul depinde de gustul fiecaruia.

babi5 1

13.12.2014, 21:19

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Tandoori