Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.

de dicarmencitta1957 in Pui, 22 Apr 2010 | 9059 vizualizari

 

by dicarmencitta1957
O mancare usoara si gustoasa pe placul baietilor mei.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champignion.
  • 6 pulpe superioare de pui.
  • 2 linguri de ulei de masline extravirgin.
  • 2 linguri de amidon alimentar.
  • 1 ceapa rosie(casalot).
  • Condimente:
  • sare,
  • piper roz proaspat macinat,
  • 1 praf de tarhon,
  • 1 praf de rozmarin si alte condimente care ne plac.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.:

 Curatam copanelele de piele le taiem in doua si le punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce le luam spuma,le dam deoparte.Curatam ciupercile(multa lume nu le curata si rau face)de pielita aceea plina de microbi.Le taiem in forma dorita,le punem intr-o craticioara pe foc cu un pahar de apa, le lasam sa dea intr-un clocot si apoi le dam deoparte.Separat intr-o tigaie prajim ceapa tocata marunt in 2 linguri de ulei de masline extravirgin,cam 2 minute dupa care in alta cratita punem ciupercile carnea si ceapa calita.Asezonam cu condimentele dorite,din cele 2 linguri de amidon facem un sos cu putina zeama de la puiul fiert,turnam peste tot ce avem in cratita si dam cratita la cuptor pentru 40 de minute.Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

dicarmencitta1957 1

24.04.2010, 01:13

Multumesc mult pentru comentariile facute.Eu pun tarhon uscat,are un miros foarte frumos,sau cel mult imi place mie si copiilor mei.Cu tarhon verde,cred ca ar fi si mai bun.....totul depinde de gustul fiecaruia.

babi5 1

13.12.2014, 21:19

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 22:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]