Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Gaby :http://www.bucataras.ro/retete/ciulama-cu-ciuperci-si-pui-63753.html :x
Pentru inceput se curata de pamant si se spala ciupercile,se taie in felii potrivite.Dupa care se pune o tigaie (eu am folosit un tuci)la incalzit cu untul ,cand se topeste ,se adauga ceapa tocata marunt se caleste putin dupa care se pun copanelele de pui si se sigileaza pe o parte si pe alta ,se adauga vinul si se asteapta sa se evapore.Dupa care se pun ciupercile ,se adauga putina apa si ulei ,usturoiui taiat felii ,se potriveste de sare si se lasa la foc potrivit acoperit cu un capac.Cand carnea se rumeneste se adauga smanatana si putina apa,se lasa pentru cateva minute ,se amesteca bine si se da la o parte ,se pune patrunjelul tocat marunt si piper dupa gust.
Se poate servi alaturi de mamaliga .