Ciorbita cu oase de porc

de Bucataras Monica in Ciorbe, 14 Feb 2016 | 3713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 pahar orez
  • 2 cepe
  • 2 ardei gras
  • 1 telina
  • sare
  • 1l bors acru "de tara"
  • ardei iute
  • 1 legatura leustean
  • carne/oase de porc
  • 1 pastarnac
  • 1 lingura delicat(legume)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu oase de porc:

Se spala carnea si se pune la fiert.Dupa ce da in clocot se arunca prima apa! Intre timp se pune la fiert ceapa,morcovul,telina,ardeiul si pastarnacul tocate cubulete,apoi se adauga si orezul. Dupa ce au fiert legumele adaugam bucatile de carne ,mai asteptam vreo 10 minute dupa care adaugam borsul,delicatul,sarea,ardeiul iute si leusteanul tocate marunt . Mai lasam putin la fiert si ciorbica poate fi servita!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu oase de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 1000 lei
1499.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.02.2016, 20:55

Gustoasa!

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:50

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]