Ciorbita cu aripioare si oua

de mihaelaM in Ciorbe, 23 Apr 2011 | 3400 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 aripioare
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • dovlecel
  • ardei gras
  • cartofi
  • 5oua
  • delikat
  • cub knor de gaina
  • bors
  • bulion
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu aripioare si oua:

Aripioarele le-am lasat sa se dezghete, apoi le-am parlit, dupa care le-am spalat bine cu apa calda. Le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere, dupa ce au dat in fiert le-am mai lasat 5 minute, dupa care le-am spalat din nou si am pus alta apa(am facut asta ca sa aruc toata spuma care a iesit din ele).

Cand au inceput sa fiarba am adaugat legumele spalate si taiate.

Dupa ce legumele si carnea au fiert am adaugat borsul impreuna cu bulionul si cubul knor,am mai lasat 15min si am inchis focul,dupa care am adaugat ouale intregi si verdeata.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu aripioare si oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel