Ciorba taraneasca cu carne de vacuta

de Panacris in Ciorbe, 3 Noi 2012 | 5561 vizualizari

 

O noua varianata a ciorbitei de vacuta!

 

INGREDIENTE

  • piept de vacuta cu os 1000 g,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • morcovi 2 bucati,
  • telina 1 bucata mai mica,
  • pastarnac 1 bucata,
  • dovlecei 2 bucati,
  • fasole verde 200 g,
  • ardei verde sau rosu 1 bucata,
  • rosii 2 bucati,
  • ulei de floarea soarelui,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel verde,
  • leustean verde,
  • foi de dafin 1 bucata,
  • piper boabe,
  • enibahar 1 boaba,
  • cimbru,
  • bulion Panacris 200 ml,
  • ou 1 bucata.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca cu carne de vacuta:

Ceapa se curata, se spala, sa toaca marunt si se caleste in apa cu ulei. Carne se taie in bucatele, se adauga la ceapa, punandu-se la fiert impreuna cu mirodeniile si legumele in oala minune. Se lasa la fiert cca. 30 de minute, apoi se pune la racit, ptr a se putea deschide capacul mai repede.  Ciorba se asezoneaza cu sare,  piper si bulion, ( eventual o cana de bors ;) ) lasandu-se la fiert inca 5 minute. Dupa ce se stinge focul, se toarna, in fir subtire, oul batut, pentru a se obtine efectul de zdrente.  La servire se presara patrunjel si leustean taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca cu carne de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana